Izleti plovilima

 

1. Za vreme boravka u apartmanu Slobodana Popovića http://www.toom.rs/index.php?mainAction=showAccomodation&accid=16 iskoristite jedinstvenu priliku i krstarite plovilom kroz Đerdapsku klisuru (Veliki i Mali kazan), ubedljivo najlepšim tokom Dunava.

Istražite lokalna istorijska obeležja i muzeje, od Lepenskog vira, Trajanove Table do Fetislama i rimskih utvrđenja,panoramski razgledajte Donji Milanovac,prevezite se zajedno sa vašim biciklima do Tekije...Tokom boravka u apartmanu vožnju mozete rezervisati po povlašćenim cenama.

Možete nas kontaktirati na:

Kućni tel. 030/596-000

Mobilni tel. 064/654-20-63; 066/940-43-43

E-mailapartmanpopovic@gmail.com

Youtube: http://youtu.be/Oodm-w4hXBw

 

 

2. Na prostoru Đerdapa već nekoliko godina saobraća plovilo "General" koji je lociran u Donjem Milanovcu. Plovilo je sa otvorenom palubom i idealan je za izlete Đerdapom za manje grupe turista. U nekoliko sati vožnje možete videti neke od najlepših prirodnih i kulturnih atrakcija na Dunavu kao sto su Đerdapska klisura, Trajanova tabla, Decebal Rex, stare signalne stanice i sl. Takođe je moguće organizovati kraće panoramske vožnje plovilom u okolini Donjeg Milanovca.

 

 

 

Brod ima klupe za sedenje sa stolovima tako da postoji mogućnost organizacije keteringa na brodu u saradnji sa lokalnim restoranima.

 

 

 

Za sve ostale informacije i pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem mejla ili na telefon.

 

Web Site:  www.brodgeneral.com

E-mail:    brodgeneral@gmail.com

You Tube:  https://youtu.be/_8KNR834uhs

 

Mob.tel: 060/7672350

Lepenski Vir - Donji Milanovac

Lepenski Vir - Donji Milanovac

Aheološko nalazište Lepenski vir je otkriveno 1965. godine, na samoj obali Dunava, i udaljeno je 15 km od Donjeg Milanovca. To je bilo jedno od najznačajnijih...

Pretraga

Informacije o korisniku

Korisničko ime:
Šifra:

Registruj se